Enkel seier mot Ferencvaros

Skrevet av Haakon Oftebro Sandvold
Torsdag 5. november 2020 kl. 09:00

Juventus vant 4-1 for andre gang på fire dager, og har med det full kontroll i gruppe G.

Ferencvaros (4-3-3): Dibusz; Lovrencsics, Blazic, Dvali, Botka (Heister 68); Somalia, Kharatin, Siger; Zubkov (Uzuni 80), Isael (Boli 73), Nguen (Mak 73).

Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado (Frabotta 76), Bonucci, Chiellini, Danilo; Ramsey (McKennie 53), Arthur (Bentancur 46), Rabiot; Ronaldo, Morata (Dybala 67), Chiesa (Bernardeschi 76).

To fine Morata-mål og to gavepakker til Dybala fra hjemmelagets målvakt ble beholdningen i Budapest. Kampen var for lengst avgjort da tidligere Stabæk-mann Franck Boli løp inn en redusering på slutten. Juventus hadde totalt sett full kontroll på ungarerne, og dominerte stort i periodene man var påskrudd.